50 opskrifter på glutenfrit bagværk samt en række tips, der sikrer et succesfuldt resutat. Brød til hverdagen, knækbrød, rugbrød og pitabrød, kager, brownies og muffins samt morgenmad som mysli og crysli-knas
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Bidrag af
Originaltitel
Friendly bread
ISBN
9788702155556
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
143 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En meget indbydende kogebog til glutenallergikere, men også en bog, som uden tvivl vil blive brugt af ikke-allergikere. Her er mange spændende opskrifter på traditionelt bagværk til hverdag og fest, men også nye smagssammensætninger
Læs hele anmeldelsen