Madopskrifter på retter der indeholder godt med frugt, grønt, fisk og grove kornsorter. Samt gode råd til, hvordan man kan integrere de gode fødevarer i madlavningen af nye og udenlandske retter, samt i klassiske danske retter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Opdateret med de nye kostråd
ISBN
9788711330050
Udgave
3. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
305 sider
Forlag
Lindhardt og RinghofDanmarks Lærerforening
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Fin og anvendelig grundkogebog fra det sunde hverdagskøkken. Den kan bruges af de fleste, også af store børn og af unge, der lige er flyttet hjemmefra. Marginale ændringer i forhold til første udgave, så hvis dit bibliotek i forvejen har den eller anden udgave, er der ingen grund til udskiftning
Læs hele anmeldelsen