Særligt tilrettelagte besøg

Særligt tilrettelagte besøg

Randers bibliotek er for alle, men vi ved, det kan være svært for alle at besøge os.

Vi tilbyder derfor disse særligt tilrettelagte besøg, hvor det er muligt at komme i mindre grupper.

Vi tilbyder tre besøg af en times varighed. Vi aftaler besøgene hen ad vejen. Hvis I vurderer, at det er nok med et eller to besøg, er det også helt i orden.

Første besøg: Vi har fokus på relationen til os og biblioteket. I kommer på en spændende VIP rundvisning, hvor vi kort fortæller om biblioteket. Vi snakker om at reservere, låne og aflevere bøger. Vi kommer kort ind på digitale tjenester som Filmstriben og e-Reolen.

Andet besøg: Vi fortæller mere om de digitale tilbud samt bibliotekets andre tilbud. Vi laver en anderledes rundvisning, hvor I skal finde rundt via en lille quiz. Hvis I har brug for at søge specifikke emner til en opgave, så tilrettelægger vi besøget efter det

Tredje besøg: Vi åbner op for, at I kan være med til at sætte dagsordenen for det tredje besøg. Måske skal vi samle op fra de andre besøg? Måske har I produceret noget, I gerne vil udstille eller vise frem?

Hvis der er noget, vi skal tage særlige hensyn til, så vil vi gerne vide det inden det første besøg, så vi har mulighed for at tilrettelægge besøget.

I kan skrive til os og booke et besøg på mail: bbo@randersbib.dk