Ny hjemmeside til Randers Bibliotek

Ny hjemmeside til Randers Bibliotek

Velkommen til vores nye hjemmeside. Adressen er den samme, men der er kommet nye, spændende funktioner. Klik rundt og gå på opdagelse.

Randers Bibliotek har fået ny hjemmeside

Det meste er helt, som det plejer, men noget af indholdet samt nogle funktioner har fået nye pladser. Tag en rundtur på hjemmesiden og tjek din brugerprofil ud, så er du godt på vej. Hvis noget driller, så kom endelig forbi biblioteket - eller giv os et ring på tlf.: 87 10 68 00 (man-fre kl. 9-15). Du kan også sende en mail til: hovedbiblioteket@randersbib.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Hvad betyder den nye hjemmeside for dig?
Log ind
Du logger ind på din brugerprofil i øverste højre hjørne af forsiden ved at klikke på ikonet, der forestiller en person.

Dit overblik
Når du er logget ind, kommer du til ”Dit overblik”. Her ser du et overblik over det, der er relevant for dig som låner. Du finder menuen under din brugerprofil ved at klikke på person-ikonet øverst på siden.

Se alle lån - fysiske og digitale
På den nye hjemmeside kan du se alle dine lån, når du klikker på ”Lån”. Her vises ”Overskredne lån”, ”Lån” og som noget nyt også ”Digitale lån”, så du nemt har et samlet overblik.

Lån samlet efter afleveringsdato
En ny funktion er, at du kan vælge at se dine lån samlet efter, hvornår de skal afleveres. Hvis du har flere lån med samme afleveringsdato, kan du vælge at se dem grupperet.

Reserveringer - både fysiske og digitale
Under menupunktet ”Reserveringer” får du et samlet overblik over dine reserveringer. Siden er opdelt i: ”Klar til afhentning”, ”Fysiske reserveringer” og ”Digitale reserveringer”.

Interesseperiode
Har du reserveret en bog eller andet, du kun er interesseret i at modtage inden en vis dato? Du har muligheden for at ændre interesseperiode på den enkelte reservering, bemærk, ikke via brugerprofilen som i dag.

Du modtager ikke din reservering hurtigere ved at ændre interesseperioden, og hvis perioden udløber, forsvinder din reservering præcis som i dag.

Reserveringer på pause
Hvis du skal rejse og gerne vil undgå, at din reservering kommer hjem til dig, mens du er væk, har du muligheden for at sætte dine fysiske reserveringer på pause. På den måde beholder du din plads i køen, og din reservering genaktiveres, når din pauseperiode udløber. På den nye hjemmeside sætter du dine reserveringer på pause øverst under ”Dine reserveringer”.

Det er dog værd at bemærke, at materialer du har bestilt fra andre biblioteker ikke kan sættes på pause.

Huskeliste
Det er blevet lettere at finde din huskeliste med materialer, du har ”sat hjerte ved” på den nye hjemmeside. På hjemmesidens forside kan du tilgå din huskeliste ved at klikke på hjerte-ikonet i øverste højre hjørne – når du er logget ind.

Huskelisten samles og opdateres på tværs af forskellige bibliotekers hjemmesider – hvis du nu er låner i flere kommuner – og i appen Biblioteket. På den måde har du altid din huskeliste ved hånden.

Vi håber, du bliver lige så glad, som vi er for den nye hjemmeside
Vi arbejder løbende på at udbygge siden. Og vi har sikkert ikke fået alt med i første omgang. Hvis du har ideer, forslag, ris, ros eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os.