Trine Mains

Trine
Mains

Økonomispecialist
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 19

Arbejdsområder

Jeg er økonomispecialist og sidder i "Administration og IT". Mine primære arbejdsområder er centreret om budget og regnskab. Hvor budgettet er det, vi tænker, vi gerne vil bruge pengene på, og regnskabet er det, vi rent faktisk brugte pengene på. I forhold til det økonomiske er det både store sager, eksempelvis fra forvaltningen, og ned i de små detaljer. Jeg ser det også som en meget vigtig opgave at klæde mine kolleger på i forhold til at forstå de økonomiske rammer.   

Hvor finder man Trine i huset?

Jeg er primært på mit kontor, foran min computer, hvor folk ofte opsøger mig i forhold til hjælp. Men jeg er også opsøgende og kommer rundt i huset, hvor jeg hjælper mine kolleger med lige netop dét, de har brug for i forhold til det økonomiske.  

En bog, Trine vil anbefale

”Indvandreren” af Olav Hergel fra 2010. Det er en roman, som alle danskere burde læse. Den tegner et nuanceret billede af den meget komplekse indvandrerdebat, bogen er hverken for eller imod det ene eller det andet, og det gør den meget stærk, ægte og vedkommende. Den tager udgangspunkt i virkeligheden. Jeg hørte den på lydbog. 

Seneste indlæg

No news were found.