Mathilde Salling Odgaard

Mathilde Salling
Odgård

Rumdesigner
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 67

Arbejdsområder

Jeg er ansat som rumdesigner i afdelingen ”Kommunikation og marketing”. Jeg står for at tænke en visuel identitet ind i alle vores fysiske rum, både Hovedbiblioteket, filialerne og Bogbussen. Jeg har et tæt samarbejde med hele huset, specielt med vores grafiker. Det er både små detaljer og store tanker, små udstillinger og store projekter som vores Star Wars-samling. Kort sagt handler det om, at jeg er med hele vejen fra den spæde ide til det færdige udtryk i rummet, fra design til produkt. En herlig kombination af teori og praksis, af arkitektur og håndværk.

Hvor finder man Mathilde i huset?

I finder mig nede i biblioteksrummet – i gang med at tænke nye ideer. Eller i et af vores værksteder eller foran computeren, eller med et stykke papir, hvor jeg kigger på tekniske tegninger.   

En bog, Mathilde vil anbefale

”Magisk oprydning” af Marie Kondo fra 2011. En perfekt fagbog til dem, der har svært med at komme af med ting. At det simpelthen kan være en healingproces at smide ud og rydde op, både i tøjskabet, i stuen og på arbejdspladsen. Bogen er en del af ”simple living”-tanken.

Seneste indlæg

No news were found.