profilbillede

Mik
Stegger

Musikformidler
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 17

Arbejdsområder

Jeg er musikformidler og sidder i ”Kultur og formidling”. Hovedoverskrifterne for mit arbejde er kultur i almindelighed - og musik og lyd i særdeleshed. Jeg er blandt andet et af de lokale omdrejningspunkter for planlægning og afvikling af ”Spil Dansk Ugen”, der rammer landet hvert år i uge 44, og så er jeg at jeg ved at udarbejde et koncept, eller faktisk flere koncepter, i forbindelse med podcast-mediet. Min uddannelse handler dog både om musik, kommunikation og it-systemer, og en pæn del af mit øvrige arbejde sker i nært samarbejde med husets it- og webfolk.

Hvor finder man Mik i huset?

Du kan finde mig på kontoret, på udlånsvagt på Hovedbiblioteket eller i færd med at afvikle undervisningstilbud og arrangementer af mange slags. Derudover er det en del af mit arbejde at sikre, at biblioteket støtter op om det lokale musikliv, så jeg har også en del møder ude af huset.

En bog Mik vil anbefale

"Populærmusik fra Vittula" af Mikael Niemi fra 2000. Dens blanding af humor og barsk alvor ramte mig lige i hjertet. For mig er der megen genkendelse i fortællingen om følsomme Mattis opvækst i et nordsvensk udkantsmiljø, hvor alle raske drenge forventes at blive barkede landbrugere eller benhårde skovhuggere. Heldigvis finder både beatmusik og de yderste småbølger fra tressernes ungdomsoprør vej til Tornedalen med andre bud på mulige identiteter.