Mette Haarup

Mette
Haarup

Bibliotekschef
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
87 10 68 71

Arbejdsområder

Jeg er bibliotekschef på Randers Bibliotek. Jeg har det formelle ledelsesansvar for bibliotekets ansatte. Det gode arbejdsmiljø er for mig essentielt, det skal være sjovt at gå på arbejde. Min store og langsigtede ambition er, at vi skal have landets bedste folkebibliotek og kommunens bedste arbejdsplads. Og den slags kommer man ikke sovende til, det kræver nogle meget dygtige medarbejdere, og dem har jeg heldigvis her på biblioteket. Jeg skal også have et både lokalt, nationalt og internationalt fokus for at lede biblioteket i den rigtige retning.

Hvor finder man Mette i huset?

Man finder mig på mit kontor, i mødelokaler, på andre kontorer, på gangene, ude i byen. Kort sagt vil jeg meget gerne være en synlig leder, en nærværende leder. Jeg er også med i mange netværk, både lokalt og nationalt.

En bog Mette vil anbefale

”Unboss” af Jacob Bøtter fra 2012. Jeg læser mange ledelsesbøger, og den her er en af de bedste. Den er anderledes, og filosofien er at gøre op med den gammeldags boss, og at man i stedet sætter medarbejderen fri; det giver bedre resultater og mere tilfredse medarbejdere. Mens bosser bygger på magt, bygger unbosser på værdier, der inspirerer folk til at tænke, beslutte og handle til gavn for et fælles formål.

Seneste indlæg

No news were found.