Mette Haarup

Mette
Haarup

Bibliotekschef
Telefon:
87 10 68 71

Jeg er bibliotekschef på Randers bibliotek – og jeg elsker mit job.
Randers bibliotek er et fantastisk videns- og litteraturhus og et velbesøgt mødested med mange gode tilbud til borgerne, både på her på Hovedbiblioteket men også i filialerne og i bogbussen, som leverer bibliotek til landdistrikterne.

Nytænkning og innovation har altid været omdrejningspunktet i mit arbejde, og jeg er optaget af, sammen med alle medarbejderne, at lave gode løsninger og tilbud til borgerne og tage afsæt i deres behov for, hvad et bibliotek skal tilbyde.
Vi skal i fællesskab sikre, at vi hele tiden udvikler og skaber et stærkt bilbiotekstilbud og samarbejder på tværs af kommunens institutioner.

Jeg er helt grundlæggende en leder, der stortrives med opgaven med at spille andre gode og få det bedste frem i hver medarbejder – og dermed sikre, at Randers Bibliotek fastholder og udvikler vores stærke profil.

Netværk, erfaringsudveksling og mødet med andre mennesker er en vigtig del af mit liv. Jeg er bl.a. medlem af netværksklubben Randers Business Breakfast, som mødes én gang om ugen til erfaringsveksling og netværk på tværs af brancher i byen.

Min fritid brugs bl.a. på kulturelle oplevelser, rejser og musik og selv er jeg aktiv folkemusiker i en folkemusikgruppe.

Sidste blogindlæg

Ingen nyheder