Mads Mejer Frederiksen

Mads
Mejer Frederiksen

Bibliotekar
Telefon:
87 10 68 13

Arbejdsområder

Jeg er bibliotekar og sidder i ”Information og digital betjening” og har udlånsvagter.  Kort sagt er vores kontor dér, hvor ”de hårde nødder knækkes”, altså de bibliotekarfaglige spørgsmål, som man ikke umiddelbart kan svare på i udlånet.

Her arbejder jeg blandt andet med fjernlån: Når materialer, som vi ikke selv har i samlingen, bestilles hjem. Jeg er superbruger på databaser som eReolen, Filmstriben og Infomedia. Derudover producerer jeg indhold til ekurser.dk, bibliotekernes læringsportal, der er spækket med læringsvideoer om biblioteksrelevante emner.

Hvor finder man Mads i huset?

Udover at sidde på kontoret har jeg både udlånsvagter på Hovedbiblioteket og på vores filial i Langå. Og så er der både interne og eksterne møder i forhold til eksempelvis vores databaser og ekurser.dk.

En bog Mads vil anbefale

”The Forensic Records Society” af Magnus Mills fra 2017. To venner danner en lytteklub i et sidelokale til en pub. De har simple regler. Snart vil flere være med, og der opstår uenigheder, og der dannes nye lytteklubber! Det er herligt absurd og morsomt; som at være i en klokke, hvor det lykkes for forfatteren at skabe en helt unik stemning. Mills har derudover skrevet otte andre bøger.