Lone Føgh Westphall

Lone
Føgh Westphall

Bibliotekschef
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
87 10 68 35

Arbejdsområde 
Jeg er chef for Randers Hovedbibliotek, de tre lokale filialer i Langå, Dronningborg og Kristrup samt Bogbussen, Fritidscenteret og Helligåndshuset med i alt 56 kompetente og engagerede medarbejdere.

Min opgave er at skabe de allerbedste rammer for, at medarbejderne på Randers Bibliotek kan lave fantastisk biblioteksbetjening og formidling til alle borgere i Randers Kommune. Randers Bibliotek skal være et aktuelt og relevant tilbud i borgernes fysiske og digitale hverdagsliv.

Hvor finder man Lone?
Man kan altid invitere sig selv på bibliotekskaffe hos mig.

Jeg har kontor på 1. sal i administrationsbygningen, og når jeg ikke har møder eller er ude af huset, er jeg altid tilgængelig. Min dør er åben, og man må hellere end gerne komme forbi – jeg er altid nysgerrig på, hvad der rører sig i forbindelse med Randers Bibliotek.

Anbefaling fra Lone?
Min klare anbefaling lyder; brug biblioteket så meget som muligt.

Find din glæde i det overflødighedshorn af tilbud, vi har på Randers Bibliotek. Det kan både være i vores store materialesamling eller arrangementer, men også bare i et besøg på vores biblioteker. Rummet under glaspyramiden på Hovedbiblioteket er fantastisk bare at være i – slappe af, søge inspiration eller tage en dialog med vores dygtige medarbejdere.

De lokale biblioteker i Langå, Dronningborg og Kristrup har åbent det meste af døgnet, og her finder man en masse hyggelige rum, hvor man kan læse avisen og de nyeste magasiner eller lege med børnene.  

Biblioteket kan være en wellnessoplevelse i hverdagen. Og samtidig kan man være sikker på at komme derfra med en masse spændende ting, man kan fordybe sig i derhjemme eller ude i verden.

Seneste indlæg

No news were found.