Lone Fogh

Lone
Fogh

Formidler
Telefon:
87 10 68 92
Arbejdsområder:
Randers Bibliotek Syd (tovholder), Kontaktperson for læsekredse

Arbejdsområder

Jeg er formidler og hører til i ”Kultur og formidling.” Her har jeg kontakt til og servicerer de mange læsekredse, som er tilknyttet Randers Bibliotek. Jeg tager del i arbejdet med vore mange, spændende arrangementer, og så er jeg én af dem, som fortæller til bibliotekets bogcaféer.

På Randers Bibliotek Syd i Kristrup er jeg tovholder – en ægte blækspruttefunktion. Jeg forsøger (naturligvis i samarbejde med resten af Kristrup-gruppen) at have tjek på stort og småt i filialen. De fleste af mine udlånsvagter har jeg i Kristrup.

Hvor finder man Lone i huset?

På kontoret, i biblioteksrummet, i Kristrup og til møder.

En bog Lone vil anbefale

”Prinsesserne” af Anne Marie Løn fra 1996.  En fortælling om en families nærmest storslåede forfald. Baseret på virkelige personer fra Hjørring-egnen. Det er ikke mange bøger, jeg læser tre gange. Men det er tilfældet med den her fremragende roman. Den er meget autentisk, levende og ægte. Man fornemmer miljøet, og den er meget sanselig – man kan næsten mærke dufte og lyde. Forfaldet er det helt centrale emne, og det ser man tydeligt i en helt speciel episode. Den ene af hovedpersonerne fylder 80 år. Hun har en forventning om, at der kommer mange gæster, så hun bestiller 20 fastelavnsboller. Men der kommer ikke én eneste gæst, da hun nemlig selv aflyser festen. Så hun må spise dem selv, også da de bliver for gamle.

Seneste indlæg

No news were found.