Jens Sørensen

Jens
Sørensen

Marketing og forretningsudvikling
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 23

Arbejdsområder
Jeg er ansat som marketingsansvarlig og sidder i afdelingen ”Kommunikation og marketing”. Jeg dyrker partnerskaber og opsøger nye samarbejdspartnere, som kan være relevante for biblioteket. En vigtig del af min stilling foregår dermed også ude af huset. Jeg arbejder aktivt og målrettet med at styrke bibliotekets brand og på at gøre os synlige for alle borgerne i Randers Kommune. Det sker i tæt samarbejde med resten af min afdeling og resten af huset.

Hvor finder man Jens i huset?
Jeg er primært på mit kontor, men man kan også møde mig i biblioteksrummet; det er nemlig vigtigt for mig og min rolle at holde øje med, hvad der sker ude blandt vores brugere. Derudover sidder jeg i flere lokale og nationale netværk, for netop at have fingere på pulsen, både i forhold til kommunikation og i forhold til, hvad der sker i bibliotekssektoren af nye spændende tiltag.     

Jens anbefaler
”Røde Orm” af Frans G. Bengtsson fra 1941-45. En fantastisk fortælling om vikingen Røde Orms utallige oplevelser gennem livet. Man følger "Orm" helt fra han bliver taget til fange som ung, hans liv som galej-slave, som livvagt for den mægtige Almansur, mødet med Kong Harald Blåtand og (ikke mindst) kongens datter; Ylva, på blodige togter til England, da han lader sig kristne og livet som stor og anerkendt høvding i det danske. Et fremragende vikinge-epos med masser af spænding og en god portion humor.