Jens Sørensen

Jens
Sørensen

Marketing
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 23

Arbejdsområder
Jeg er ansat i afdelingen ”Kommunikation og marketing”. Jeg er vild med netværk og er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, som kan være relevante for biblioteket. En vigtig del af min stilling foregår dermed også ude af huset. Jeg arbejder aktivt og målrettet med at styrke bibliotekets brand og på at gøre os synlige for alle borgerne i Randers Kommune. Det sker i tæt samarbejde med mine dygtige kolleger i afdelingen samt resten af huset. Jeg er endvidere valgt som tillidsrepræsentant for bibliotekets HKere - og det er jeg temmelig slolt af.

Hvor finder man Jens i huset?
Jeg er primært på mit kontor, men man kan også møde mig i biblioteksrummet; det er nemlig vigtigt for mig og min rolle at holde øje med, hvad der sker ude blandt vores brugere. Derudover sidder jeg i flere lokale og nationale netværk, for netop at have fingere på pulsen, både i forhold til kommunikation og i forhold til, hvad der sker i bibliotekssektoren af nye spændende tiltag.     

Jens anbefaler
”Røde Orm” af Frans G. Bengtsson fra 1941-45. En fantastisk fortælling om vikingen Røde Orms utallige oplevelser gennem livet. Man følger "Orm" helt fra han bliver taget til fange som ung, hans liv som galej-slave, som livvagt for den mægtige Almansur, mødet med Kong Harald Blåtand og (ikke mindst) kongens datter; Ylva, på blodige togter til England, da han lader sig kristne og livet som stor og anerkendt høvding i det danske rige. Et fremragende vikinge-epos med masser af spænding og en god portion humor.