Jens Sørensen

Jens
Sørensen

Web og Verdensmål
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
87 10 68 23

Arbejdsområder
Jeg arbejder primært med bibliotekets hjemmeside - i afdelingen Information og digital betjening - og en hel del med Verdensmål på biblioteket. Derudover er jeg en del af vores Skema og booking team. Jeg er vild med netværk og er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, som kan være relevante for biblioteket. En vigtig del af min stilling foregår dermed også ude af huset. Jeg arbejder aktivt med at gøre Verdensmål til hverdagsmål - selvfølgelig i samarbejde med mine kolleger og samarbejdspartnere rundt om i kommunen. Jeg er endvidere valgt som tillidsrepræsentant for bibliotekets HKere - hvilket jeg er temmelig slolt af.

Hvor finder man Jens i huset?
Jeg er primært på mit kontor, men man kan også møde mig i biblioteksrummet; det er nemlig vigtigt for mig at have føling med, hvad der sker ude blandt vores brugere. Derudover sidder jeg i flere lokale og nationale netværk, for netop at have fingere på pulsen i forhold til, hvad der sker i bibliotekssektoren af nye spændende tiltag.     

Jens anbefaler
”Røde Orm” af Frans G. Bengtsson fra 1941-45. En fantastisk fortælling om vikingen Røde Orms utallige oplevelser gennem livet. Man følger "Orm" helt fra han bliver taget til fange som ung, hans liv som galej-slave, som livvagt for den mægtige Almansur, mødet med Kong Harald Blåtand og (ikke mindst) kongens datter; Ylva, på blodige togter til England, da han lader sig kristne og livet som stor og anerkendt høvding i det danske rige. Et fremragende vikinge-epos med masser af spænding og en god portion humor.