Jacob Holm Krogsøe

Jacob
Holm Krogsøe

Kommunikatør & SoMe-ansvarlig
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 49
Afdeling:
Kommunikation og marketing

Arbejdsområder

Jeg er kommunikatør og SoMe-ansvarlig og sidder i ”Kommunikation og marketing”. Grundlæggende skriver jeg en masse tekster - både til pressemeddelelser, til hjemmesiden, til Facebook, klummer til avisen og meget andet. Jeg sørger for en rød tråd, rent sprogligt, i vores kommunikation, i tæt samarbejde med de meget dygtige grafiske kollegaer i min afdeling og resten af huset. Jeg er også projektleder på det store byprojekt ”Randers – en by i galaksen” og holder introduktioner før visninger af film i biografen.

Hvor finder man Jacob i huset?

Når der skal skrives, sidder jeg på kontoret. Ellers er jeg mange steder i huset, i Star Wars-samlingen, foran en udstilling for at tage billeder til Facebook, og jeg har mange samarbejdspartnere rundt omkring i byen, så jeg kender efterhånden Randers ganske godt.

En bog, Jacob vil anbefale

”Dumas-Klubben” af Arturo Pérez-Reverte fra 1993. Et mesterværk, der serveres med fortælleglæde og en nærmest guddommelig skrivefærdighed. Man bliver underholdt og oplyst på én og samme tid. Det er en bedrift af de helt store, og bogen holder også ved genlæsning.

Seneste nyhedsindlæg