Henrik Secher Nielsen

Henrik
Secher Nielsen

Koordinator
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
87 10 68 57

Arbejdsområder

Jeg er koordinator for ”Materialer og flow.” Hermed står jeg for det koordinerende arbejde i en afdeling, hvor vi sidder ti personer. Jeg har det overordnede ansvar for at styre økonomien i forhold til materialerne, både de analoge og de digitale; altså alt det, vores brugere kan ”sidde med i læsestolen derhjemme. ”

Så når en låner trykker på reservationsknappen om aftenen, er det min afdeling, der rent logistisk sørger for at finde den frem og stille den klar på reservationshylden.

Kort sagt følger vi materialerne fra vugge til grav – nogle gange skal der nemlig kasseres for at give plads til nye bøger på reolerne.

Jeg er, sammen med min kollega Lone, systemadministrator, hvor vi har ansvaret for den daglige drift af vores bibliotekssystem.

Hvor finder man Henrik i huset?

På kontoret, og så kan du støde på mig i udlånet, og jeg besøger også alle vores filialer med jævne mellemrum. Derudover er jeg med i nationale netværk vedrørende vores bibliotekssystem.  

En bog Henrik vil anbefale

”Ser du månen, Daniel” af Puk Damsgård fra 2015. Skrevet af en meget dygtig journalist, der sætter fokus på vigtige emner i vores nutid. Emner, vi måske har tilbøjelighed til at overse i en travl hverdag. Desuden er bogen velskrevet og basalt spændende.

Seneste indlæg

No news were found.