profilbillede

Gitte
Hansen

Bibliotekar
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 07
Afdeling:
Digital betjening

Jeg arbejder som bibliotekar i Digital Betjening og det betyder, at jeg primært har fokus på webformidling på randersbib.dk og digital og fysisk biblioteksbetjening af voksne. Jeg har også medansvaret for bibliotekets databaser.

Du kan møde mig på Hovedbiblioteket hvor jeg arbejder som voksenbibliotekar. Jeg passer også tit biblioteksvagten.dk bibliotekernes online spørgetjeneste.

Jeg elsker mit arbejde som bibliotekar og nyder hver dag mødet med de mennesker der bruger biblioteket. Jeg bliver klogere hver eneste dag af de mangfoldige spørgsmål vi får på biblioteket og jeg elsker variationen i opgaverne. Kontakten med brugerne og den gode dialog er det vigtigste for mig.

På Randers Bibliotek arbejder vi projekt - og udviklingsorienteret og vi samarbejder derfor også tit på kryds og tværs i huset men også tit ud af huset og det nyder jeg. Jeg er bl.a. med i netværk for Bibliotekets digitale tilbud og faggruppen for formidling - Danskernes Digitale Bibliotek.

Jeg har været ansat på Randers Bibliotek siden 2013 og har tidligere arbejdet som uddannelsesbibliotekar på VIA og Jydsk Pædagog Seminarium. 

Privat bor jeg i Randers med min familie. Jeg storlæser samtidsromaner og krimier, og jeg ville elske at anbefale en god krimi til dig, men spørg mig gerne om alt muligt andet også. :-)

Jeg er en ivrig madblogger i min fritid, og skriver bl.a. ugentlige opskrifter i Randers Onsdag. Du kan følge med i mit blogunivers på https://nogetiovnen.dk.

Jeg glæder mig til at møde dig på biblioteket! / Gitte :-)