Gitte Hansen

Gitte
Hansen

Bibliotekar
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 07

Arbejdsområder

Jeg er bibliotekar i ”Information og digital betjening”. Jeg arbejder primært med digital formidling af bibliotekets tilbud og formidling af bibliotekets mange databaser, både til kolleger og brugere. Jeg har mange vagter i Biblioteksvagten – bibliotekernes online spørgetjeneste.

Jeg brænder generelt for digital formidling og er med i flere regionale og nationale netværk i den sammenhæng. 

Hvor finder man Gitte i huset?

Du kan møde mig som bibliotekar på Hovedbiblioteket og en sjælden gang i filialerne. Jeg har kontor på hjørnet af Østervold og Fischersgade. Jeg mødes ofte med kolleger rundt i huset og deltager også i møder og projekter udenbys.

En bog Gitte vil anbefale

”Kunsten at græde i kor” af Erling Jepsen fra 2002. Vi møder et særligt persongalleri beskrevet med drengen Allans fortællestemme. Under overfladen gemmer der sig omsorgssvigt og misbrug, men drengen forstår det ikke. Kun vi læsere fornemmer den barske sandhed.

Vi møder skæve eksistenser, der faktisk er usympatiske i deres handlinger, men som beskrives med grotesk humor, varme og en særlig rummelighed, der gør, at man næsten får sympati for dem.

Der er plads til alle i Erling Jepsens skæve verden, og en tur til Sønderjylland bliver aldrig helt det samme igen efter at have læst hans bøger.