Bettina Boddum

Bettina
Boddum

Bibliotekar
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 12

Arbejdsområder

Jeg arbejder som bibliotekar i ”Skole og uddannelse”. Mit primære fokus er at afholde og udvikle vores undervisningstilbud til skolerne. Vi har tilbud til alle klasser fra 0.-10. klasse. Derudover beskæftiger jeg mig meget med unge mennesker og forsøger at få dem til at bruge biblioteket endnu mere. Jeg arbejder også med projekter, hvor vi nytænker eksisterende tilbud og prøver helt nye ting af. Hvis der er kreative ferieaktiviteter på biblioteket, kan man være sikker på, jeg har en finger med i spillet. Desuden har vi andre spændende nye tiltag på vej, eksempelvis podcast og meget andet.

Derudover har jeg udlånsvagter i børnebiblioteket.

Hvor finder man Bettina i huset?

Jeg er i udlånet, hvor jeg finder de bedste bøger til børn og deres forældre. Ellers er jeg kontoret eller ude og undervise, enten på biblioteket eller ude på skolerne.

En bog Bettina vil anbefale

”Tag gaden tilbage” af Sarah Engell og Sanne Munk Jensen fra 2019. To fantastiske forfattere er gået sammen om at skrive denne fandenivoldske bog. Det er en realistisk og barsk ungdomsroman, der viser, hvor svært det kan være at være ung. Men den skildrer også på fornemste vis, hvor stærke unge mennesker kan være.