Lektørudtalelse

Forfatter: Martin Jørgensen

Kort om bogen

En kogebog med udelukkende råvildt på menuen. Opskrifterne har en moderne og nordisk tilgang, og vil appellere til køkkenentusiasten samt jægeren

Beskrivelse

Før kødet kan serveres skal rådyret brækkes og parteres, hvilket beskrives i bogens første del. Opskrifterne tager udgangspunkt i råvildtets forskellige udskæringer samt lever og tunge. Her møder vi fx røgede udskæringer, terriner, tartar og en række andre variationer. Smagene hentes fra flere internationale køkkener, og opskrifterne fylder hver en side ledsaget af et helsides foto. Gennem bogen gennemgås udskæringer og der gives tips til anretning og tilbehør. Sluttelig findes en række kartoffelopskrifter samt ordforklaringslister fra både køkkenets og jagtens verden

Vurdering

Jagt er populært som aldrig før, og byttet der slæbes med hjem, skal gerne blive til noget lækkert. Denne bog hjælper godt på vej, og er en flot og indbydende kogebog, der vil inspirere til at forsøge nye retninger med råvildtkødet. Sproget og opskrifterne er ligetil og uformelle. De flotte fotos giver fin inspiration til servering. Alt i alt en flot bog om de mange måder et enkelt byttedyr kan tilbredes på

Andre bøger om samme emne

 Hey! Det er vildt spreder sig ud over flere dyrearter. Jagt forbi fokuserer bl.a. på udendørs madlavning