En kulinarisk rejse op gennem Italien fra øen Pantelleria i syd til Alperne i nord. Med enkelte opskrifter og tips til lokale restauranter
Emneord
madkultur
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788702262803
Udgave
1. e-bogsudgave
Omfang
303 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Rigtig god og velfortalt bog om italiensk madkultur af journalisten og Italien-kenderen, der undervejs også kommer rundt om områdernes politiske og kulturelle historie
Læs hele anmeldelsen Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Passione! af Morten Beiter
"At opdage køkkenet er at opdage indbyggernes sjæl," skriver den italienske forfatter Umberto Eco om sit hjemlands køkken...
Læs hele anmeldelsen