- Bog
Essentielle olier i mad og drikke : himmelsk smag og sundhed - i blot en dråbe
Af Sandra Pugliese (2018)
Om hvordan essentielle olier kan bruges i madlavning samt hvad disse kan gøre for vores helbred, både fysisk og psykisk
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Plantens sjæl - lidt historie ; Plantens egen medicin ; Fremstilling og kvalitet ; Syntetiske olier ; Duftallergi ; Naturlige aromastoffer ; Duft ; Smag ; Aromaterapi og videnskab ; Beskrivelser af de essentielle olier ; Essentielle olier, vi bruger i mindre grad ; Quickguide ; Varme og kolde drikke, limonader, yoghurt og nøddesmør ; Salater og småretter ; Varme retter ; Brød og sødt
ISBN
9788793575196
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
168 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En lækker og gennemarbejdet kogebog med et særligt fokus på de smagsgivende essentielle olier, der ved første øjekast virker lidt specielt, men som ved nærmere læsning virker indbydende og lettilgængeligt
Læs hele anmeldelsen