- Bog
Den store Low FODMAP kogebog : lækre retter til hverdag og fest
Af Charlotte Tønnes Jensen (2017)
Indledes med en introduktion til Low FODMAP-diæten, dens basisfødevarer og tilberedningsmetoder. Herudover ca. 200 opskrifter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Beskrivelse
FODMAP: Fermentable oligo-, di-, mono-saccharides and polyols
ISBN
9788793430778
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2019)
Omfang
346 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Grundig og seriøs kogebog, der starter ved begyndelsen og stille og roligt bygget ovenpå. Kogebogen udmærker sig desuden ved sit udvalg af almindelig hverdagsmad, så hvis man i forvejen er lidt utryg ved at skulle afprøve fodmap, så er denne bog et godt sted at begynde, netop fordi maden som udgangspunkt er velkendt
Læs hele anmeldelsen