- Bog
Kødets mester : en samtalebog med slagtermester Jan Lund - om kød, kvalitet og opskrifter
Af Jane Kjølbye (2017)
Serie
Historien om familien Lund og den slagterforretning, de har opbygget over generationer. Med et indblik i slagterens verden; håndværket, metoderne og ikke mindst kødets karakteristika og anvendelsesmuligheder. Desuden ca. 50 opskrifter (forretter, hovedretter, desserter, brød, pølser og postejer) og hertil en større mængde tilberedningsanvisninger på forskellige udskæringer
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Genre
erindringer
Emneord
Emnetal
66.85
Bidrag af
ISBN
9788793430983
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
279 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Historien om familieforetagendet Lund er mest relevant for dem, der enten har en historisk interesse for faget eller har deres gang i København. Opskrifterne er derimod for alle. Og der er guld gemt heri: Slagterens hemmelige tips og tricks. Opskrifterne emmer af respekt for den gode råvare, og det er tydeligt, at de er lavet med en stor mængde faglig stolthed, madglæde og fokus på velsmag
Læs hele anmeldelsen