Et stort udvalg af de bedste opskrifter på sovs og sauce, både varme og kolde. Revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner
Emneord
sovse
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788702233070
Udgave
1. e-bogsudgave
Omfang
48 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Frøken Jensens Kogebog af Kristine Marie Jensen
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af de bedste opskrifter på sovs og saucer
Læs hele anmeldelsen - De klassiske brune sovse, der smager – til bøffer, frikadeller, and og flæskesteg
- Rødvinssovs, pandesovs, BBQ-sovs, vildtsovs
- De lækre hvide saucer: bechamel, bearnaise, hollandaise, mousseline – og hvordan det lykkes
- Sovs med bl...