- Bog
Kolesterolkogebogen : spis dig til blodsukker og kolesterol i balance
Af Anette Harbech Olesen (2014)
Efter et indledende faktaafsnit om kolesterol gøres rede for de fire principper, som bogens opskrifter bygger på. Principperne går ud på at holde blodsukkeret stabilt, være fedtbevidst, spise masser af grønsager og nedbringe inflammation og oxidation i kroppen
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.14
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Et væld af lækre og indbydende opskrifter
ISBN
9788799753727
Udgave
1. udgave, 4. oplag (2019)
Omfang
151 sider
Forlag
Sophia Helse
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Denne bog giver et udmærket bud på, hvordan man kan spise sig til et kolesterol i balance, og hvorfor man skal have fokus herpå. Fotos og layout er indbydende
Læs hele anmeldelsen