Forfatteren viser hvordan man bager brød af kun tre ingredienser: mel, vand og salt samt giver inspiration til at variere basisbrødet og også hvordan daggammelt brød kan udnyttes til f.eks. sandwich m.m.
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.12
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Basisbrødet ; Brød af semolina- og fuldkornshvedemel ; Baguetter og brød med smør og olie ; Daggammelt brød
Originaltitel
Tartine bread
ISBN
9788711406984
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2012)
Omfang
303 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2012-05-13
Vurdering: 6/6
Lektørudtalelse
Forfatteren brænder for sit livsprojekt, og det bæres tydeligt igennem i denne fremragende bog
Læs hele anmeldelsen