Emneord
æg æggeretter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Æg som superfood - om æg og ernæring ; Morgenmad ; Frokost ; Aftensmad ; Sødt - desserter og kager ; Snacks ; En hyldest til hønen og hanen - coq au vin ; Grundopskrifter - de salte cremer - de søde cremer
ISBN
9788777498978
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
213 sider
Forlag
FADL
Målgruppe
voksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2016-11-27
Vurdering: 3/6
Lektørudtalelse
Det er ikke nogen nyskabende kogebog, men den er flot og inspirerende. Størstedelen af opskrifterne er velkendte og ikke svære. Layoutet er gennemført flot og enkelt i retro stil, og maden er anrettet på stilrent service. Selvom de fleste retter er velkendte, indeholder mange af dem et inspirerende twist, som gør, at man får lyst til at lave dem. Det er en af den slags kogebøger, der genopfrisker læserens hukommelse, og får en til at genoverveje ellers upåagtede småretter
Læs hele anmeldelsen