Opskrifter af små retter, tapas, mezze og antipasti fra Mellemøsten, Sydamerika og middelhavsområdet kombineret med den danske madtraditioner
Emneord
tapas
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Grønt ; Fisk og skaldyr ; Kød ; Tilbehør ; Sødt ; Drikke
ISBN
9788711463345
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
187 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2015-12-20
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
Timm Vladimir har efterhånden slået sit navn fast som en af Danmarks absolut bedste amatørkokke. Ikke kun som vært i diverse tvprogrammer eller med virksomheden "Timm Vladimirs køkken" men også som kogebogsforfatter, hvor han brillerer endnu engang. Denne gang med en lang række små retter, der kan stille den store sult. Her finder du opskriften på kold avocadosuppe, dukkapanerede sild eller hvidvinsglaceret chorizo. En fremragende kogebog, der får mundvandet til at løbe
Læs hele anmeldelsen