Emneord
dressinger sovse
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Emulgerede saucer ; Cremede saucer og ostesaucer ; Pestoer og urtesaucer ; Fondbaserede saucer ; Chili- og barbecuesaucer ; Ketchup og tomatsaucer ; Frugtsaucer ; Asiatiske saucer ; Salsaer og grøntsagsdips ; Kød-, fiske- og skadyrdips ; Cremede oste-, bønne- og linsedips ; Olie- og eddikedressinger ; Cremede dressinger ; Dessertsaucer ; Søde spreads og dips ; Find saucer, dips og dressinger
Originaltitel
1000 sauces, dips and dressings
ISBN
9788740602357
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
288 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En indbydende og anvendelig saucekogebog, der kan bruges af de fleste
Læs hele anmeldelsen