- Bog
Toscana : maden, vinen, kulturen & landskabet
Beskriver 10 provinser i regionen Toscana, dens byer, kultur, landskaber og særlige karakteristika og seværdigheder, vin samt en håndfuld madopskrifter fra hvert område
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
47.57 Toscana
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Livets essens ; Siena-provinsen ; Chianti-vinen ; Firenze-provinsen ; Prato-provinsen ; Arezzo-provinsen ; Arno-floden ; Pistoria-provinsen ; Lucca-provinsen ; Massa e Carrara-provinsen ; Pisa-provinsen ; Livorno-provinsen ; Grosseto-provinsen
ISBN
9788702155358
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
329 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Litteratursiden.dk online, 2014-12-18
Litteratursiden.dk online, 2014-12-18Lektørudtalelse
En flot og indbydende bog fra de to danske forfattere, hvor beskrivelse og fine farvebilleder veksler indbydende med hinanden, så det bestemt giver lyst til at (gen-)besøge regionen. Den samlede beskrivende tekst udgør et portræt af Toscana og har fx ikke fokus på fakta og praktisk info
Læs hele anmeldelsen Anmeldelse af: Toscana af Camilla Bondo Pedersen og Anne Mette Rosendahl Ariani
Berusende og kompetent introduktion i begejstrede ord og forførende fotos til en af verdens skønneste egne, Toscana. Camilla Bondo Pedersen og Anne Mette Rosendahl Ariani er begge bosat i Italien og a...
Læs mere på Litteratursiden