Opskrifter på en række vegetariske retter, som er sorteret alfabetisk efter 48 forskellige grøntsager, frugter og bær, som er hovedingrediensen i retten. Hver ingrediens har 2-5 opskrifter tilknyttet, og der er forslag til snacks, smørrebrød, middagsretter og desserter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidrag af
ISBN
9788740038118
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
270 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
At spise mere grønt er helt sikkert i fremgang, og denne bog hjælper godt på vej. Den er simpelthen fyldt med flotte retter, der kan pifte enhver middag op. Aamanns bog er inspirerende og forholdsvis ligetil at anvende. Her er det smagen, der er i højsædet, og man skal være en ualmindeligt stor kødelsker, for ikke at blive inspireret
Læs hele anmeldelsen