Introduktion til det veganske køkken. 36 opskrifter på hverdagsretter, man "normalt" ville tilberede med hakket kød som fx bolognese og boller i karry - men også mere avancerede indslag som hjemmelavede plantepølser og instant falafelmix
Emneord
veganerretter vegetarretter
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788793867413
Udgave
1. udgave
Omfang
120 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Som madentusiast og tidligere kødspiser slår idehistoriker og madblogger Sofie Bild fast, at livet som veganer ikke betyder farvel til solid hyggemad. Yderligere lykkes hun med at gøre plantekøkkenet tilgængeligt og overskueligt for alle. Forfatterens afslappede attitude, friske sprog og simple opskrifter vækker modet til at gå i krig med de plantebaserede alternativer til kødfars. For nogen kan det være befriende at fokus er på velsmag fremfor ernæringskurver og klimaaftryk
Læs hele anmeldelsen Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Plantebaseret fars af Sofie Bild
Du kender det sikkert godt: Du vil gerne indføre en kødfri dag om ugen, lave mad til din vegetariske ven eller bare generelt leve mere plantebaseret...
Læs hele anmeldelsen