Om at smage på vin, for både nybegyndere og mere øvede. Med interview med en række gode vinsmagere om hvad og hvordan de gør, når de smager på vin og hvad de smager efter
Emneord
vin vinsmagning
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
ISBN
9788799569106
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2012)
Omfang
218 sider
Forlag
Kuboaa
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2012-11-25
Vurdering: 4/6
Lektørudtalelse
En glimrende og meget informativ bog, der vil tilfredsstille de fleste lånere. Som amatør sommelier er jeg da blevet en del klogere, og vil nok tænke mere over smagen næste gang der kommer en flaske vin på bordet
Læs hele anmeldelsen