Forfatteren introducerer et sovseunivers, der både indeholder klassikere som mousselinesauce, beurre blanc og hollandaise og de nyere sager som fx miso-ingefærsovs, tomat-chili-salsa og salsa verde samt meget mere. Her er sovser til grønt og pastaretter, sovs til kød og fugl, grundsovser og sovs til sødt
Emneord
sovse
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
ISBN
9788756788786
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2008)
Omfang
140 sider
Forlag
Olivia
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2008-11-27
Lektørudtalelse
En rigtig dejlig lille kogebog, her er mange ting der skal prøves og mange ting at blive klogere af
Læs hele anmeldelsen