Ca. 70 opskrifter, med udgangspunkt i 32 forskellige urter, bær m.m., på hvordan man selv frembringer kryddersnaps. Der suppleres med lidt kulturhistorie om snapsens anvendelse og forfatterens egne personlige oplevelser omkring fremstilling af snaps
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
ISBN
9788770705400
Udgave
2. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
131 sider
Forlag
Hovedland
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogens nerve beskrives bedst med forfatterens egne ord: "Som altid synes jeg, skal der være en historie, en oplevelse i landskabet, for de kryddersnapse, man hælder på klukflaskerne". Bogen lever fint op til ordene med et atmosfæremættet mix af personlighed, oplevelser med snapsene og kulturhistorie. Hertil kommer et lækkert indbydende layout
Læs hele anmeldelsen