25 opskrifter på buddinger samt et par gelérande. Afsluttes med et afsnit med buddingtilbehør, som sovse, kompotter og bagt frugt
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788771593822
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
157 sider
Forlag
People's Press
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2015-10-11
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
Udseendet og nydelsen er i højsædet i denne inspirerende og lettilgængelig kogebog, der ligger i forlængelse af trenden med at genindføre mormormad. Ikke for helt nybegyndere, da fremstillingen kræver en sikker hånd, når der skal jongleres med temperaturer, husblas og støbning i forme
Læs hele anmeldelsen