100 opskrifter med fokus på de fire årstiders råvarer med alt fra morgenmad, forretter og snacks til hovedretter, kager og desserter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
ISBN
9788777499708
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
257 sider
Forlag
FADL
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
På trods af forfatternes professionelle erhverv indenfor bogens emne, er der ikke lange teoretiske afsnit om sundhed i denne bog - blot kortere beskrivelser af årstidernes bedste råvarer i Danmark. Bogen indeholder en mængde spændende opskrifter med fokus på de forskellige årstiders råvarer. Jeg synes faktisk, det er befriende at den, til forskel fra mange andre af tidens kogebøger, ikke er centreret omkring vægttab. Bogen er rustik i sit udtryk med flotte fotos
Læs hele anmeldelsen