En beskrivelse af regionen og udviklingen af champagne. Herefter beskrives bl.a. forskellige champagne-typer, markedsføringen, druetyperne, produktionsforhold, champagneglas og kunsten at nyde en god champagne. Til slut vurderes udvalgte årgange fra 1959-2016 og 90 producenter, udvalgt efter kvalitet og tilgængelighed på det danske marked
Emneord
mousserende vin vin
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
ISBN
9788771597653
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2017)
Omfang
316 sider
Forlag
BerlingskePeople'sPress
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2017-10-12
Vurdering: 5/6
Lektørudtalelse
Inspirerende og velfortalt bog, som giver en grundig baggrundsviden om stort set alt, hvad der har med champagne at gøre, men som også har mange små, finurlige historier med. Med den baggrundsviden vil oplevelsen af boblerne i glasset uden tvivl forøges. Desuden en smuk coffee table-bog, indbundet i grønt lærred og karton. Rigt illustreret
Læs hele anmeldelsen