25 opskrifter på budding, gelé og rand og 15 på tilbehør i form af sovs, kompot, knas og marengs
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788771808285
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
171 sider
Forlag
People'sPress
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Holm er velrenommeret madskribent, forfatter og trendspotter, og kunne man lide hendes første bog om desserter, vil man elske denne. Her er endnu flere skøre, skæve og vilde kreationer af, den ellers noget gammeldags dessert, budding. Bogen er virkelig flot og vil pynte på enhver køkkenhylde; grafik og layout er lige så glinsende, festligt og lækkert som buddingerne
Læs hele anmeldelsen