- Bog
Neurogastronomi : hemmeligheden bag det perfekte måltid
Af Rasmus Bredahl, Nikolaj Buchardt (2016)
Der indledes med kapitler om sanserne og gennemgang af grundsmagene, om adfærdspsykologi og hvordan måltidets omgivelser indvirker på smagsoplevelsen, og om hvordan neurogastronomien kan bruges adfærdsregulerende, så vi spiser sundere. Derefter følger opskrifter på både hverdags- og festmad, der er opbygget og præsenteret i henhold til neurogastronomiens retningslinjer
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Bidrag af
ISBN
9788777498688
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
259 sider
Forlag
FADL
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2017-01-29
Vurdering: 4/6
Lektørudtalelse
Bogen er teksttung og kræver mere forberedelse end en typisk kogebog, men det er interessant baggrundsviden bogen giver, og den kaster et anderledes lys over madlavningen. Flere af opskrifterne er nemme at gå til når man har forberedt sig, ligesom de fleste ingredienser er til at købe i velassorterede supermarkeder. Bogen har billeder til opskrifterne hvilket er godt for overskueligheden
Læs hele anmeldelsen