Serie
Fire af Danmarks store kokke gennem de sidste 40 år, giver hver deres mange bud på forskellige tilberedninger af østers. Bogen indledes med et kapitel med grundviden om østers og derefter præsenteres kokkene som introduktion til hver deres østersanekdoter og -opskrifter
Emneord
østers
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788793314801
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2016)
Omfang
248 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Politiken, 2016-11-06
Vurdering: 6/6
Lektørudtalelse
En inspirerende og lækker kogebog med en afdæmpet, flot forside. Retterne ligner naturligvis kreationer fra toprestauranter, men beskrivelserne er temmelig simple og overskuelige. Nogle retter kræver en tur i specialbutikker og andre retter baserer sig på supermarkedets udbud - når man har fået fat i sine østers. Begyndere vil støde på en del fagudtryk og teknikker, der ikke bliver forklaret, men med bare lidt rutine i køkkenet er opskrifterne fine at gå til
Læs hele anmeldelsen