Kogebog med veganske og vegetariske opskrifter. Med opskrifter på morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, gæstemad, dessert og basics (brød, mælkeprodukter, hummus og kikærtemel)
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Alle opskrifter er glutenfri
ISBN
9788717045934
Udgave
1. oplag (2016)
Omfang
201 sider
Forlag
Nyt Nordisk Forlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Flot og indbydende vegetarisk/vegansk kogebog i hardback, der gør op med fordommene om kedelig vegetarisk mad. Her er både inspiration til den, der ønsker en vegansk kopi af klassiske middagsretter, samt til den erfarne vegetar, der søger ny inspiration. De fleste af ingredienserne vil kunne findes i et velassorteret supermarked. Eneste anke kan være den lille skrifttype. Bogen hører til i den bedste halvdel af de nyere vegetariske kogebøger
Læs hele anmeldelsen