Kogebog, der introducerer tang som råvare for hjemmekøkkenet
Emneord
tang tangretter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788740609233
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
153 sider
Forlag
TurbineNordisk Tang
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Tang er kendt som en superfood, der er rig på mineraler, vitaminer og gode fedtsyrer. Bag bogen står et tangfirma, men bogen lægger i stor stil op til hjemmehøstet og -lavet tang. Fotodelens udtryk minder om det, man finder hos fx madbloggere, og har en lækker fornemmelse for maden. Opskrifterne varierer i kompleksitet, men i alle er tangen til stede som smagsgiver og krydderi fremfor et dominerende element. Hele bogen må siges, at henvende sig til amatørkokken der vil prøve nye ting i køkkenet, med denne populære ingrediens
Læs hele anmeldelsen