- Bog
Grønt med umami og velsmag : håndværk, viden og opskrifter
Af Klavs Styrbæk, Ole G. Mouritsen (2020)
Kogebog til grønt- og kødspisere, som ønsker at spise mere grønt og samtidig få viden om velsmag, umami og klima
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Mere grønt som en nødvendighed ; To udfordringer for grønt ; Hvad er grønt? ; Smagsoplevelsen af grønt ; Farven på grønt ; Smag og tekstur til det grønne ; Opskrifter ; Grønt og sundhed ; Råvarerne og deres smag ; Smagshylden ; Fakta
ISBN
9788702294941
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
ix, 342 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Dansk kemi, Årg. 101, nr. 8 (2020)
Dansk kemi, Årg. 101, nr. 8 (2020)Lektørudtalelse
Anbefales! Her kan man få grundlagt en basisviden om smagens (for)underlige anatomi. Madretterne smager virkelig godt, er bæredygtige, sunde og relativt nemme at lave. Mest interessant er næsten det præcise sprog, når smag og tekstur beskrives
Læs hele anmeldelsen