- Bog
Det nordiske spisekammer : tørring, syrning, fermentering, syltning, olie, eddike & salt
Af Johan Björkman (2019)
Vejledning i forskellige traditionelle konserveringsteknikker med mere end 100 forskellige opskrifter - også på hele måltider, der gør brug af spisekammerets indhold
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidrag af
Originaltitel
Det nordiska skafferiet
ISBN
9788740657258
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
174 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Ja tak, et spisekammer fyldt op med denne bogs lækkerier gad jeg godt have. Det er en meget inspirerende og flot illustreret bog, og de fleste af tingene kan man bare gå i gang med at lave. Dog kræver flere af konserveringsprocesserne en del tid, men for madnørder er det netop en del af charmen
Læs hele anmeldelsen