Forfatterne deler ud af deres fermenteringsteknikker, således at man i sit eget køkken kan lege med Nomas forrådskammer af fermenter. Med 100 opskrifter og forslag til anvendelsesmuligheder
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: koji, kombucha, shoyu, miso, eddike, garum, lakto-fermentering, sorte frugter og grøntsager
Originaltitel
The Noma guide to fermentation
ISBN
9788702286120
Udgave
1. oplag (2019)
Omfang
455 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Noma skubber forsat til hele verdens smagsløg, og denne bog er ingen undtagelse. En ualmindelig grundig bog, der vil være rent guf for de tålmodige og dedikerede hjemmekokke og professionelle der vil udvide og eksperimentere med fermentering. Der formidles forbilledligt, og der er tale om intet mindre end en fermenteringsbibel, der vil glæde alle, der vil udvide og eksperimentere med de fermenterede køkkenevner
Læs hele anmeldelsen