Praktisk guide til indsamling af tang, skaldyr og strandurter langs de danske kyster, med beskrivelse af vokse- og levesteder, særlige kendetegn, høsttips, samt ideer til hvordan man kan bruge råvarerne i køkkenet
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
57.4
Bidrag af
ISBN
9788740656794
Udgave
1. udgave, 3. oplag (2023)
Omfang
176 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Diætisten, Årg. 28, nr. 163 (2020)
Diætisten, Årg. 28, nr. 163 (2020)Lektørudtalelse
Kombinationen af at tang er blevet udråbt som superfood, og at det er smart at sanke, gør at denne bog potentielt kan blive populær i visse kredse. Tang, urter og skaldyr formidles fint og grundigt, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med høsten ved havet. Bogens størrelse gør den egnet som felthåndbog, når man har waders på
Læs hele anmeldelsen