Serie
Beskriver 52 arter af spiselige, vilde planter. De gennemgås med hensyn til: karakteristiske kendetegn, udbredelse, høst, kulturhistorie, anvendelse og smag. Der er desuden udarbejdet en opskrift til hver af de 52 planter
Emneord
spiselige planter vilde planter
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788702129991
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
128 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Fagbladet folkeskolen online, 2013-08-08
Fagbladet folkeskolen online, 2013-08-08Skoven, Årg. 45, nr. 8 (2013)
Lektørudtalelse
Fin, inspirerende og velredigeret bog om at bruge såvel kendte som mere upåagtede vilde planter fra den danske natur i madlavningen. Der er interesse for emnet på alle biblioteker, og med denne bog i hånden kan man fx byde på gratineret strandkål, bøgeblad- eller ukrudtsalat
Læs hele anmeldelsen