Opskrifter på sunde, varierede og velsmagende måltider med tang, samt en beskrivelse af tang og hvordan det gennem tiden og i forskellige kulturer har været anvendt til forskellige formål
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Beskrivelse
Indhold: Tang & alger ; Tang som menneskeføde ; Tang i hverdagens køkken ; Tang i gastronomien ; Tang til industri & landbrug ; Fakta om tang
ISBN
9788717040557
Udgave
1. udgave, 3. oplag (2015)
Omfang
ix, 284 sider
Forlag
Nyt Nordisk Forlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Dansk kemi, Årg. 90, nr. 10 (2009)
Dansk kemi, Årg. 90, nr. 10 (2009)Aktuel naturvidenskab, 2009, nr. 4
Politiken, 2009-11-26
Fiskeri tidende, Årg. 17, uge 35 (2010)
Lektørudtalelse
Et uomgængeligt værk om tang, det eneste jeg savnede var en samlet oversigt med billeder og beskrivelse af de enkelte tangtyper
Læs hele anmeldelsen