Spicy books – krydret læsning

Den erotiske litteratur er mere populær end nogensinde før. ”Fifty shades of gray”- bøgerne satte for cirka 10 år siden salgsrekord verden over og gjorde det almindeligt at have erotisk litteratur liggende fremme.

Siden ”Fifty shades of gray” er der sket en stor udvikling inden for genren. Der er er kommet mange nye forfattere til, og ikke mindst flere undergenrer og bøger med erotisk islæt, der går i mange litteraturretninger. Noget der hitter meget i øjeblikket, er Spicy books, som er utrolig populær på TikTok. Her er der både eksplicitte sexscener, men også mange hede berøringer og længselsfulde blikke. De kan have forskellige niveauer af spicyhed, og det er op til den enkelte læser, at sige nu er det hot nok. De behandler også forskellige temaer – også kaldet ”tropes”, som ”friends to lovers”, ” enemies to lovers” og ” opposites attract”, for blot at nævne nogle få.

Her er et udvalg af bøger med spicy indhold – og vi har mange flere på biblioteket. Kom endelig og spørg efter spicy books. Som et populært citat inden for genren kækt siger: "I don't watch porn. I read it, like a fucking lady".